Sinterklaas Intocht 2021

   Emailadres Sinterklaas: **** Zaterdag, 20 november 2021 **** Emailadres Hoofd Piet:  
Sinterklaas@MesMarken.nl
** naar home pagina MesMarken **
Hoofdpiet@MesMarken.nl
    zondag, 21 november 2021   MES Sint intochten Archief
Foto's Sinterklaas Intocht 2021 Foto's Sinterklaas Intocht 2020 Foto's Sinterklaas Intocht 2019
     
             
Gelukkig mogen we onder voorwaarden de Sinterklaasintocht gewoon weer fysiek doen. Dit betekent dat de Sint op zaterdagochtend 20 november aanstaande in de haven van Marken aankomt. Het gaat natuurlijk, gezien de maatregelen die van toepassing zijn, wel iets anders dan voor de COVID-19 pandemie.
 
Het verzamelen wat voorheen bij dorpshuis ‘Het Trefpunt’ was is nu op de haven. Iedereen kan op eigen gelegenheid naar de haven komen. Vanaf 11.45 uur zijn de kinderen welkom. De Sint zal om ongeveer 12.00 uur in de haven aankomen.
 
De burgemeester zal de Sint kort welkom heten en daarna zal de stoet via de gebruikelijke route naar Dorpshuis het Trefpunt gaan, waar de Sint met de kinderen leuke activiteiten onderneemt.
 
De intocht is onder verantwoordelijkheid van de Marker Evenementen Stichting (MES). Het feest in dorpshuis Het Trefpunt organiseren de MES en Het Trefpunt gezamenlijk.
Voor de intocht op de haven is geen QR-code nodig, omdat dit een doorstroomlocatie betreft. Voor het evenement in dorpshuis Het Trefpunt is een QR-code nodig of een negatieve PCR-test (niet ouder dan 24 uur) voor iedereen vanaf 13 jaar. Hier zal op gecontroleerd worden bij de ingang.
 
In Het Trefpunt mogen de ouders in de hal onder het genot van een drankje op de kinderen wachten. De kinderen gaan de zaal in. Kinderen tot en met 3 jaar mogen onder begeleiding van één persoon de zaal in.
1k

Het is leuk voor de Sint als de straten op de route van de intocht versierd zijn en de "Mereker" vlaggen uithangen!!!      

1k

 ** LET OP !!

***  zaterdag 20 november 2021 zal tussen 11.00 uur en 12.15 uur de Haven(buurt) gestremd zijn
 voor doorgaand verkeer, dit in verband met de Sinterklaas intocht ***
 
1k 5k
 
** naar home pagina MesMarken **